Zayıflamak İçin Yengeç Burcu Nasıl Beslenmeli?

Yengeç Burcu Kilosunu Nasıl Korur ?

Yengeç burcu insanı duygusaldır. Duygusal insanlar, zayıf anlarında yemeğe sığınırlar. Yengeçseniz ve büyük bir buhran geçiriyorsanız çareyi yemekte bulmanız olası bir durumdur. Davranışınızın sonucu, hızla alınan kilolar olacaktır. Bu yüzden size tavsiye edeceğimiz ve alışkanlık haline getirmeniz gereken birkaç noktaya bu yazımızda değineceğiz.

Yengeç Burcunun Beslenmede Dikkat Etmesi Gerekenler?

Yengeç burçları yemeyi seven yapıdadır. Özellikle tuza karşı duydukları sempati vücutlarında ödem oluşmasına neden olur. Onlara önerilecek ilk tavsiye tuzu hayatlarından uzaklaştırmak olacaktır.

Duygu değişiminin verdiği depresif haller ve bu durumla başa çıkmanın yolu yemekten geçerken, yediklerini sağlıklı besinlerden yana kullanmaları kilo verme yönünden olumlu olacaktır.

Ayrıca metabolizmalarının genel olarak yavaş çalışması onları kilo vermede zorlayan bir durumdur. Metabolizmasını hızlandıran besinler tüketmek ve yaptıkları diyeti sporla desteklemek bu soruna çare olabilir. Bol bol su içmeyi de ihmal etmemeleri gerekir.

Yengeç Burcu Hangi Besinleri Tüketmelidir?

Yengeç burcunun sebze ve meyve ile arası çok da iyi değildir. Meyve ve sebze yemeyi alışkanlık hale getirmeli, özellikle tatlı krizlerinde meyve yemeyi tercih etmelidir.

Yengeçlerin kemik sağlıkları için kalsiyum almaları gerekir. Bunun için süt, peynir, yoğurt beslenmelerinde mutlaka olmalıdır.

Daha çok beyaz et tüketmeleri tavsiye edilir.

Asitli ya da alkollü içeceklerden uzak durmalıdır. Zaten yengeç burcu insanı mide hassasiyeti ile tanınır. Bu yüzden sık sık küçük porsiyonlarla beslenmeli ve baharatlardan uzak durmalıdır.

Diyette Yengeç Burcu Nasıl Davranmalıdır?

Yengeç burcu insanı beslenme konusunda zevklidir. Genelde kalori miktarı yüksek, lezzet miktarı fazla yiyecekleri tercih eder. Kilo vermek için bazı alışkanlıklarını değiştirmek zorundadır.

Yengeç burcu zayıflamak için nasıl beslenmeli derseniz aşağıda bir gün için örnek beslenme şekli verilmiştir.

Sabahları beyaz ekmek yerine, tam buğday ekmeği; yumurta ya da yağ kullanılmadan yapılmış omlet, zeytin yemek isteniyorsa mutlaka az tuzlu tercih edilmelidir.

Öğlen beyaz et tercihleri tavuk ya da balık olabilir. Yanına mutlaka salata olmalıdır, dilenirse az yağlı bir pilav eşliğinde. Günlük enerjiyi şekerli, tatlı yiyecekler yerine pirinçten sağlayabilir.

Akşamları ise hafif sebze yemeği ve bir porsiyon meyve tüketilebilir. Ara öğünlerde abur cuburlara yönelmek yerine meyve, yoğurt, ayran, şekeriz çay (yeşil çay tercih edilebilir.) gibi gıdalar alınabilir.

Yoruma kapalı.